Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda makro ve solgunnın baskın evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya bağış eden dü renk olacaktır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde yeğleme ettik. Madun aşhane dolaplarımızda:

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve evin özge odalarıyla birlikyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana porte tren.

Evinizde refahlı bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen gök kubbe mavisinden koltuk alabilirsiniz.

Aile sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve öbür renklerle harmonik bir entegrasyon sağlar.

Sportif, devim bilimi ve çağdaş bir gaz yuvarı elde kılmak bâtınin antrasitle omuz omuza sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak istikrar odasında evet da salonda çağdaş ve samimi yol oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı tayin etmek bağırsakin zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve huzur vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile elan zıt pastel yıldızlı renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana çoğunlukla dekore edildi. Yepelek fakat abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağcıl bir düzlük antrasit renk tonları yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık goldfix yaratmanıza yardımcı evet. Diğer renklerle kolay uyum sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler oluşturmak ciğerin bile uygundur.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat strüktürda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Lacerem birbirine valör ve görünüş olarak aya tabana bu zıt iki rengi bir arada istimal etmek ciğerin güzel bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan antrasit gri dekorasyon parafin renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Doğal bunun yerı gün nötr bir renk seçerek daha sakin bir dirim alanı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en akla yatkın renk seçeneğine siz karar verin!

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan münhal gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık yeğleme ediliyor.

Antrasit mutfaklar alelumum kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi için bir titrem vazıh veya bir titrem koyu yeğleme kılmak en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page