antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve albenili bir görünüm sunar.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı yahut altın kabil sair engelsiz renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın henüz muhteşem görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok yaldırak olmayan kıpkızıl renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak kucakin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Daha faik bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Akak esaslığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Palas mekan tasarlamak isteyenler karınin natürel malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da huzur mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda antipatik bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit sadece ve beğenilen bir bedii arayanlar kucakin ülkü bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava ulanmış dair içli bir seçenektir.

Bedduaşap detaylarla ayrım yaratır. Sade olduğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim reva uygulanabilir.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir abra oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble güven icap. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde bucak vadi uzmanlardan takviye alın! Antrasit mobilya dekorasyon dair uzman desteği sizin dosdoğru hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

goldfix Elbette birbirine valör ve görünüş olarak zemin tabana bu sprey boya zıt dü rengi bir arada tutunmak muhtevain yararlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Minimalist tasavvurın yapı taşı ilkesi olan az amma yakıcı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda mecallü bir tesir yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri antrasit duvar boyas de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page