2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sert çok özelliği sayesinde, bayan ve koca müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değnöbettirenlerin tercih etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk takımlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri zarfında kendine mekân edinmiş renk olarak berenarı uyanıklık çekiyor.

Daha mürtefi bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve stabil bir estetik yaratır.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük gerilar elde etmenizi esenlayacak bazı bel kemiği ipuçları:

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut yatak odası gibi ana mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve diğer bezemeli unsurlarla kolaylıkla intibak katkısızlar.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla müşterek sıklıkla dekore edildi. Zarafetli fakat abartısız antrasit gri dekorasyon bir havaya mevla ve her şeyden önce modern bir düzlük yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Vesair renklerle kolayca harmoni sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler yapılandırmak sinein de uygundur.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle antrasit gri dekorasyon kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat gestaltda yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton antrasit gri boya açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Ocak dekorunda griye yakışan renkler ortada kuşkusuz asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ev dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi üzere renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Mekanda daha keyif, samimi ve enerjik bir hava mı arıyorsunuz. O devran grinin har tonlarına hakikat deprem kılmak namuslu bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Banyo içerisinde yalabık bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page